Intake

Alle trajectvormen starten met een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. In dit kennismakingsgesprek brengen we jouw loopbaan- of coachvraag in kaart en bespreken we de begeleidingsmogelijkheden. De duur van het intakegesprek is 1 uur.

Trajectvoorstel

Wanneer we beide vertrouwen hebben in onze samenwerking, stel ik een maatwerk trajectvoorstel op. Passend bij jouw persoonlijke doelen, wensen en budget. Je ontvangt het voorstel binnen 3 werkdagen na het intakegesprek.

Begeleidingstraject

Na akkoord van jou of je werkgever kun je binnen een week starten met het traject. De afspraken vinden wekelijks of om de 14 dagen plaats. Dit is afhankelijk van de trajectvorm die je kiest en jouw persoonlijke leerdoelen.

De instrumenten die ik inzet stem ik af op jouw vraag, voorkeur en persoonlijke situatie. De basis van het traject zijn gesprekken. Deze gesprekken worden aan de hand van opdrachten door jou voorbereid.

Afronding

In het traject werk je toe naar het beantwoorden van jouw coach- of loopbaanvraag. Het einddoel van het traject is dat je zelf verder kunt. Je hebt meer zicht op je kwaliteiten, een nieuw perspectief of je weet hoe je de arbeidsmarkt kunt benaderen.