Judith heeft mij begeleid, een traject van een sessie of 8. Ik was uitgeblust, snapte de organisatie niet waar ik werk en had ook in de thuissituatie te maken met de nodige stress en knopen die doorgehakt moesten worden. Dit alles koste me teveel tijd en vooral energie. Judith heeft me geholpen hierbij. Tijdens de gesprekken met Judith is vooral gekeken naar waar ik me druk om maak en of het echt iets is om me ook druk om te maken.
Na meerdere sessies zit ik beter in mijn vel en heb ik handvatten gekregen om dingen ook los te laten. Hierdoor heb ik iets meer rust en kan ik mijn energie beter besteden. Af is het nooit, en er is nog een hoop werk aan de winkel, maar vooral de duwtjes van Judith in de goede richting hebben ervoor gezorgd dat ik mijn werk en privé weer wat beter in balans zijn en dit elkaar minder bijt.

– Mart (39 jaar)


Na ruim 23 jaar werkzaam te zijn geweest als vrachtwagenchauffeur werd het tijd om een andere richting in te slaan en op aanraden van een goede vriendin kwam ik bij Judith terecht. Na een intake waarin ze heel duidelijk uitgelegd heeft wat ik wel en niet van haar kon verwachten ben ik het coaching traject aangegaan. Het was voor mij verbazingwekkend hoeveel je over jezelf kunt leren als er maar op de juiste knoppen gedrukt wordt. Het is erop gericht om te onderzoeken waar je voorkeuren liggen, wat je kwaliteiten zijn en waar je je nieuwe mogelijkheden kunt vinden. Heel verhelderend, maar vooral heel motiverend. Mijn eindresultaat was dat ik wist welke kant ik op wilde en na ruim driekwart jaar een andere baan heb gevonden waar ik het enorm naar mijn zin heb.

– Marcel (45 jaar)


Judith is een super fijne en lieve vrouw. Ze ziet heel helder wie je bent (zelfs via Skype) en heeft veel mensenkennis, waardoor ze je extra goed kan helpen en spiegelen. Het was voor mij meer dan alleen studieloopbaanbegeleiding. Judith heeft me ook geholpen op persoonlijk vlak, door haar betrokkenheid, zachte karakter en de juiste vragen en adviezen op het juiste moment.
Ik ben Judith echt ontzettend dankbaar, door haar begeleiding en steun heb ik de stap durven zetten om mijn veilige haven op te geven, mijn baan in het onderwijs op te zeggen en te gaan voor mijn passie middels een eigen bedrijf in yoga, persoonlijke ontwikkeling en het geven van bijlessen. Ik voel me vrij en blij en ik zou Judith zeker aanraden als studieloopbaancoach.
Dankjewel, Judith! Je bent een topper.

– Annelijn


Enige tijd geleden heb ik bij jou een traject gevolgd, ik vind het leuk om te laten weten dat het goed met me gaat. Na mijn ontslag ben ik gaan werken via een flexorganisatie. Helaas moest ik hier, vanwege de Corona-crisis, weer vertrekken. Maar mede dankzij het traject bij jou en hoe mijn leven daarna vorm heeft gekregen, is dit geen ramp. Ik werk ook nog enkele dagen per week als remedial teacher. Het werk is super leuk, past bij wat ik wil en biedt de zekerheid die ik nodig heb, zodat ik daarnaast ook kan freewheelen. Nu heb ik plotseling de kans om alles wat ik (bij jou) geleerd heb opnieuw in de praktijk te brengen. Ik ben er intussen al heel aardig uit welke richting het moet worden. De vorm weet ik nog niet. Maar, ik weet nu wel zeker: ik kom er wel.

– Marion


Vanaf de eerste kennismaking vond ik het prettig om met Judith in gesprek te gaan. Ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak en ze denkt gedurende het hele proces met je mee. Na mijn vertrek bij mijn vorige werkgever wist ik niet goed wat ik wilde en vond dat ik daarvoor mezelf beter moest leren kennen. Dankzij de gesprekken met Judith en een uitgebreide test met analyse heb ik meer duidelijkheid hierover gekregen en dat voelt goed. Ik kon daarna gericht op zoek gaan naar een passende baan. Judith heeft mijn brieven en cv’s altijd kritisch bekeken en opbouwend feedback gegeven. Met veel bruikbare handvatten om daarmee de kwaliteit van deze stukken te vergroten. Zonder daarbij in te boeten op eigenheid of stijl. Ook kan ik het aanraden om een training te volgen t.a.v. een te houden sollicitatiegesprek. Ik werd me door deze training bewust van mijn eigen handelen. Dit heeft me rust gebracht en ik voelde me zelfverzekerder om de werkelijke sollicitatiegesprekken met werkgevers aan te gaan.

– René (33 jaar)


Judith heb ik ervaren als een betrokken, kundige adviseur. In de gesprekken die we hebben gevoerd creëert ze een prettige en ongedwongen sfeer, ze is oprecht belangstellend, luistert goed en houdt een spiegel voor. Judith heeft mij geholpen om eerst de balans op te maken ten aanzien van mijn oude baan, stil te staan bij de verwachtingen die ik had, bij de realiteit en om echt afscheid te nemen. Vervolgens hebben we met een kritische blik gekeken naar de ervaring die ik had opgedaan en hoe ik deze kon inzetten voor de baanrichting die ik zocht. Al vragend en brainstormend nodigde Judith uit tot zelfreflectie en hielp ze om kwaliteiten en valkuilen te (her)ontdekken. Dit traject heeft er toe geleid dat ik mijn droombaan heb gevonden. Judith, heel veel dank.

– Elizabeth (53 jaar)


Via mijn werkgever kreeg ik de kans om een loopbaantraject te starten. Wil je een coach die met je onderzoekt wat je dromen zijn of een coach die je helpt stappen te zetten? Dromen had ik al genoeg gedaan….de stappen waren het probleem. Judith heeft me geweldig geholpen om stap voor stap te beginnen aan mijn droom. Met literatuuraanbevelingen, vragen,artikelen en onderzoekjes ging langzaam aan mijn wereld draaien. En als hij te snel draaide en ik duizelig werd kon Judith me weer op het goede pad brengen. Ze was voor mij een eerlijke, duidelijke, betrouwbare coach die helder en kritisch mij mijn pad liet volgen. Fijn om met zo iemand op te lopen. Het was precies wat ik nodig had.

Daphne (46 jaar)


Heel blij was ik met het laatste zetje van mijn personeelsbegeleider. Naar mijn gevoel was ik toe aan wat nieuws. Ik was lang IB-er in het basisonderwijs en ineens was het op. Zij stelde voor om bij Judith een loopbaantraject te volgen. Al heel lang was ik aan het zoeken wat nu dan… en er waren veel twijfels.Toen ging ik in gesprek met Judith en alles viel op zijn plek. Ik was moe, had een heftig jaar en dacht dat ik echt de boot gemist had. Met Judith samen brachten we in kaart wat er aan de hand was, wat ik voelde wat ik wilde en oh jee…wat ik kon. Ze stelde de goede vragen en vooral liet mij veel vertellen. Ze gaf de recente artikelen de juiste tools om een sollicitatie aan te durven.En na een 4 maanden had ik een baan! Hoe kan dat nou? Judith gaf gewoon het goede zetje, liet me nadenken over mijn talenten, capaciteiten benoemen en hielp mij durven. Ik gun iedereen als het nodig is een loopbaantraject. En zo’n fijne deskundige coach.

– Yolande (58 jaar)


In oktober 2016 is mijn outplacementtraject bij Judith gestart. Per januari 2017 (na 28 jaar in functie) werkloos door reorganisatie en medio juni mijn laatste ontmoeting met Judith. Al bij de allereerste ontmoeting klikte het tussen Judith en mij. Startend vanuit een officieel programma was daar direct het luisterend oor en het begrip voor mijn werk- en persoonlijke situatie. Zo heeft Judith gaandeweg het gehele traject voortdurend maatwerk geleverd. Ze heeft de vaardigheid mijn behoeftes duidelijk in kaart te brengen, mij hierin een actieve rol toe te wijzen, om er vervolgens mee aan de slag te gaan. Ze heeft me voortdurend feedback gegeven, daar waar nodig tools aangereikt en rust ingebouwd. Onze ontmoetingen hebben mij tot inzichten en acties gebracht waarvan ikzelf versteld sta. Zo zakelijk en clean het begrip “outplacement” aanvankelijk voor mij was, zo warm, goed, voldaan en trots kijk ik erop terug. Ik weet wie ik ben. Ik weet wat ik kan. Ik heb een goed innerlijk kompas. Ik heb een nieuwe missie… Dank je wel Judith

– Prisca (53 jaar)


Ik heb Judith ervaren als een zeer oprecht en geïnteresseerd persoon met veel ervaring en kennis als loopbaancoach. Ik heb me enorm gesteund gevoeld in een voor mij nieuwe en onzekere periode. Ze luisterde goed naar wat voor mij belangrijk was om aan te pakken en te bespreken, de vinger op de juiste plek te leggen. Te luisteren naar mijn wensen en daar wat mee te doen. Door haar voelde ik me gewaardeerd. Ook het alleen luisteren naar mijn ervaringen heb ik als zeer prettig ervaren. Zonder oordeel. Na verschillende werkopdrachten om mezelf weer op de kaart te zetten kwamen mijn kwaliteiten weer langzaam bovendrijven. Ik voelde ze weer. Met een korte sollicitatietraining hebben we een goede cv en motivatiebrief opgesteld. Met positieve gevolgen. Het belangrijkste voor mij is dat mijn verdwenen passie terug is! Ik heb binnen 5 maanden een nieuwe baan gevonden. Dit had ik nooit verwacht. Ik ben 56 jaar en was een uitgebluste juf! Nu ben ik een enthousiaste jongerenbegeleidster. Dank je wel Judith!

– Carla (56 jaar)


Hoe cliche het ook klinken mag, ze houdt de spiegel voor om je in jezelf te laten kijken, want daar liggen uiteindelijk de antwoorden die je zoekt. Ze helpt je te leren herkennen wat je wensen zijn, en de kwaliteiten te zien die je al hebt. Ze stelt de vragen die gesteld moeten worden en laat je de dingen lezen die gelezen moeten worden. Voor mij betekende dit, dat ik niet langer hoefde te zoeken, omdat ik nu wist waar ik het zoeken moest.

– Stan (31 jaar)


Na mijn burn-out kwam ik bij Judith terecht met de vraag om samen met mij uit te zoeken ‘wat ik dan wel wil’. Terug in het werk wat ik deed wilde ik absoluut niet, maar wat dan wel? Een herkenbaar probleem wat veel van mijn leeftijdsgenoten hebben. Judith heeft dit zeer deskundig opgepakt en met haar nuchtere kijk heeft zij mij het juiste zetje in de goede richting gegeven waardoor ik nu een fantastische baan heb die veel beter past bij mijn kwaliteiten.

– Nicole (28 jaar)