Tarief

Coaching en loopbaanadvies zijn altijd persoonlijke trajecten, waarin een aantal factoren een rol spelen. Zoals je leerdoel, coach- of loopbaanvraag, je persoonlijke situatie en budget. Een traject is dus altijd maatwerk. Om die reden start de begeleiding, of dit nu een volledig traject of een losse afspraak is, altijd met een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Op basis van dit gesprek maak ik een inschatting van de duur, intensiteit en daarmee ook de kosten van de begeleiding.

Praktische informatie

Ik werk voornamelijk in de regio Nijmegen en Arnhem. In dit werkgebied heb ik mijn zakelijk netwerk. Gesprekken kunnen plaatsvinden op mijn kantoor in Nijmegen of in mijn spreekruimte in Velp. Het is in overleg mogelijk om op locatie af te spreken. Ook bied ik de mogelijkheid om afspraken via “videobellen” te laten verlopen. Dit kan handig zijn wanneer je, bijvoorbeeld, aan huis bent gebonden of als (reis)tijd een probleem is.

Contact

Een coach of adviseur inschakelen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Misschien vraag je je af wat een traject jou kan opleveren. Of probeer je eerst zelf het antwoord of oplossing te vinden. Ik nodig je uit om vrijblijvend met mij in gesprek te gaan over de mogelijkheden. Je kunt op deze manier onderzoeken of begeleiding voor jou zinvol is.

Voor meer informatie of het plannen van een vrijblijvende afspraak, kun je telefonisch of per email contact met me opnemen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.