Loopbaanadvies

Voor het bepalen van de volgende stap in je loopbaan. Gericht op toekomst, onderzoekend en actief.

Coaching

Voor het bereiken van je persoonlijke doelen of het ontwikkelen van je talenten.

Outplacement

Begeleiding van werk naar werk bij verlies van je baan. Gericht op uitstroom.

Re-integratie tweede spoor

Intensieve begeleiding bij (langdurige) arbeidsongeschiktheid. Positief, gericht op mogelijkheden en zingeving.

Sollicitatiebegeleiding

Voor het aanscherpen van je sollicitatievaardigheden.

Studiekeuzebegeleiding

Voor het kiezen van de studie of opleiding die echt bij je past.

Over JOCL coaching & loopbaanadvies

Ik ben Judith Op ’t Veld, loopbaanadviseur en coach. Sinds 2015 werk ik vanuit mijn eigen praktijk; JOCL coaching & loopbaanadvies. In de afgelopen jaren heb ik vele medewerkers voor diverse organisaties én particulieren succesvol begeleid. Naast de individuele loopbaan- en coachtrajecten geef ik sollicitatietrainingen en scholing op het gebied van stress en burn-out preventie. Ook kun je bij mij terecht voor studiekeuzebegeleiding. Mijn werkgebied is voornamelijk in de regio Nijmegen en Arnhem. Ik ben gecertificeerd Register Loopbaanprofessional, aangesloten bij onze beroepsvereniging NOLOC en ik ben één van de kwaliteitscoaches van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine.

Judith Op `t Veld

Dienstverlening

Ik ben gespecialiseerd in (loopbaan)coaching, outplacement, re-integratie tweede spoor en studiekeuzebegeleiding. Je kunt bij mij als particulier terecht of via je werkgever. Het is mogelijk om losse coachgesprekken of een geheel traject in te zetten. We kiezen de vorm die past bij jouw vraag, voorkeur en wensen.
Mijn insteek is om korte, doelgerichte trajecten in te zetten. Indien nodig en gewenst kan een traject verlengd of uitgebreid worden met extra gesprekken of een loopbaanonderzoek.

Voor wie?

Mijn diensten zijn bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan professionele en persoonlijke begeleiding in zijn loopbaan. Of wanneer je een sparringspartner voor werkgerelateerde zaken zoekt. Omdat je, bijvoorbeeld, vastloopt in je werk, worstelt met persoonlijke thema’s of “gewoon” eens de balans wilt opmaken. Ik heb ervaring met een brede doelgroep qua opleiding en leeftijd.


jocl

JOCL / Judith Op `t Veld

Bedrijvencentrum Groenestraat
Groenestraat 294
6531 JC Nijmegen
email: info@jocl.nl
telefoon: 06 - 50600408

                 
jocl